Vanavond in Gestalkt: Joan al maandenlang ondergedoken voor haar gevaarlijke ex

Vanavond in Gestalkt: Joan al maandenlang ondergedoken voor haar gevaarlijke ex

Vanavond gaat Thijs Zeeman in het SBS6-programma Gestalkt de confrontatie aan met de ex van Joan. De gedupeerde Joan zit al acht maanden ondergedoken voor haar gestoorde ex op een geheim adres. Kan Thijs Zeeman hem duidelijk maken dat het voor eens en altijd afgelopen moet zijn?

Bekijk de beelden uit Gestalkt hieronder.

Gestalkt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vanavond in <em>Gestalkt</em>: Joan al maandenlang <em>ondergedoken</em> voor haar gevaarlijke ex Vanavond gaat Thijs Zeeman in het SBS6-programma Gestalkt de confrontatie aan met de ex van Joan. De gedupeerde Joan zit al acht maanden ondergedoken voor haar gestoorde ex op een geheim adres. Kan Thijs Zeeman hem duidelijk maken dat het voor eens en altijd afgelopen moet zijn? Bekijk de beelden uit Gestalkt hieronder. Gestalkt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: Olcay Gulsen bang voor stalker in programma Gestalkt: "Opdonderen" Bekijk deze video » Gestalkt gemist? Agressieve stalker bedreigt crew met zakmes Bekijk deze video » Dinsdag in Gestalkt: Bianca enorm opgelucht, haar ex blijft nog 30 dagen vastzitten Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Gestalkt: Joan al maandenlang ondergedoken voor haar gevaarlijke ex of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier