Zien: Ali B heeft grootste plannen voor vluchten naar Marokko

Zien: Ali B heeft grootste plannen voor vluchten naar Marokko

Marokko opent de grenzen weer voor buitenlandse bezoekers en dat betekent dat Ali B binnenkort weer in het vliegtuig zit naar de zonnige bestemming. Hij gaat zijn familie daar bezoeken en dat wordt een emotioneel weerzien voor de rapper: "Mijn moeder heeft haar oudste zus verloren en die heeft ze niet eens kunnen begraven." Daarnaast heeft de rapper grootste plannen die hoogstwaarschijnlijk 'sky high' gaan, letterlijk!

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Ali B</em> heeft grootste plannen voor vluchten naar <em>Marokko</em> Marokko opent de grenzen weer voor buitenlandse bezoekers en dat betekent dat Ali B binnenkort weer in het vliegtuig zit naar de zonnige bestemming. Hij gaat zijn familie daar bezoeken en dat wordt een emotioneel weerzien voor de rapper: "Mijn moeder heeft haar oudste zus verloren en die heeft ze niet eens kunnen begraven." Daarnaast heeft de rapper grootste plannen die hoogstwaarschijnlijk 'sky high' gaan, letterlijk! Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Zien: Ali B heeft grootste plannen voor vluchten naar Marokko


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ali B heeft grootste plannen voor vluchten naar Marokko of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier