De Oranjezomer: Chris Woerts reageert op vernietigende uitspraak Marcel van Roosmalen

De Oranjezomer: Chris Woerts reageert op vernietigende uitspraak Marcel van Roosmalen

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van dinsdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: Chris Woerts reageert op vernietigende uitspraak <em>Marcel van Roosmalen</em> Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van dinsdag terugkijken bij Gids.tv. Chris Woerts is aanwezig tijdens De Oranjezomer, een wonder dat de beste man nog wilde komen na de column van Marcel van Roosmalen. Daarin werd Woerts uitgemaakt voor de moordenaar van het voetbal. Toch kan Woerts er wel om lachen, hij voelt zich in ieder geval gehoord. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chris Woerts is aanwezig tijdens De Oranjezomer, een wonder dat de beste man nog wilde komen na de column van Marcel van Roosmalen. Daarin werd Woerts uitgemaakt voor de moordenaar van het voetbal. Toch kan Woerts er wel om lachen, hij voelt zich in ieder geval gehoord.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Chris Woerts reageert op vernietigende uitspraak Marcel van Roosmalen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier