Zien: John Williams vertelt vrouw in Help Mijn Man Is Klusser de waarheid

Zien: John Williams vertelt vrouw in Help Mijn Man Is Klusser de waarheid

Dit seizoen van Help Mijn Man Is Klusser is niet alleen de man de pineut, maar het lijkt erop dat ook de vrouwen eraan moeten geloven. John Williams is in de aflevering van gisteravond (14 juni) ook erg kritisch naar de vrouw in kwestie en vertelt haar de waarheid: "Ik vond het niet leuk om tegen haar te zeggen, maar ik moest het wel zeggen", aldus de presentator.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Help, Mijn Man Is Klusser! iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser! terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>John Williams</em> vertelt vrouw in <em>Help Mijn Man Is Klusser</em> de waarheid Dit seizoen van Help Mijn Man Is Klusser is niet alleen de man de pineut, maar het lijkt erop dat ook de vrouwen eraan moeten geloven. John Williams is in de aflevering van gisteravond (14 juni) ook erg kritisch naar de vrouw in kwestie en vertelt haar de waarheid: "Ik vond het niet leuk om tegen haar te zeggen, maar ik moest het wel zeggen", aldus de presentator. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Help, Mijn Man Is Klusser! iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser! terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: John Williams vertelt vrouw in Help Mijn Man Is Klusser de waarheid


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: John Williams vertelt vrouw in Help Mijn Man Is Klusser de waarheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier