De Oranjezomer gemist? Johan Derksen ziet Jaimie Vaes wel zitten

De Oranjezomer gemist? Johan Derksen ziet Jaimie Vaes wel zitten

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van dinsdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Johan Derksen ziet <em>Jaimie Vaes</em> wel zitten Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van dinsdag terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen heeft wel wat te zeggen over de relatie tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. Hij snapt niet dat ze nog bij de rapper blijft: "Als je een vrouw bent met je volle verstand, zet je hem buiten de deur." Johan heeft daarnaast nog een vriendelijk advies voor Jaimie met een subtiele hint: "Je kan ook een leuke voetbalanalist krijgen." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen heeft wel wat te zeggen over de relatie tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. Hij snapt niet dat ze nog bij de rapper blijft: "Als je een vrouw bent met je volle verstand, zet je hem buiten de deur." Johan heeft daarnaast nog een vriendelijk advies voor Jaimie met een subtiele hint: "Je kan ook een leuke voetbalanalist krijgen."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Johan Derksen ziet Jaimie Vaes wel zitten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier