Henk Fraser in De Oranjezomer over trainen bij Feyenoord: "Nooit gevraagd"

Henk Fraser in De Oranjezomer over trainen bij Feyenoord: "Nooit gevraagd"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van dinsdag terugkijken bij Gids.tv.

Henk Fraser in <em>De Oranjezomer</em> over trainen bij Feyenoord: &quot;Nooit gevraagd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van dinsdag terugkijken bij Gids.tv. Volgens Johan Derksen zou het een logische keuze zijn als Henk Fraser Feyenoord gaat trainen. Hij kent de club, de mensen en De Kuip, maar Henk Fraser geeft aan nooit gevraagd te zijn door de club: "Bij Sparta is het wel gelukt", reageert de oud-voetballer. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Volgens Johan Derksen zou het een logische keuze zijn als Henk Fraser Feyenoord gaat trainen. Hij kent de club, de mensen en De Kuip, maar Henk Fraser geeft aan nooit gevraagd te zijn door de club: "Bij Sparta is het wel gelukt", reageert de oud-voetballer.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Henk Fraser in De Oranjezomer over trainen bij Feyenoord: "Nooit gevraagd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier