Wopke Hoekstra in Humberto over vertrek Pieter Omtzigt: "Er zijn makkelijkere dagen geweest"

Wopke Hoekstra in Humberto over vertrek Pieter Omtzigt: "Er zijn makkelijkere dagen geweest"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 15 juni terugkijken bij Gids.tv.

Wopke Hoekstra in <em>Humberto</em> over vertrek <em>Pieter Omtzigt</em>: &quot;Er zijn makkelijkere dagen geweest&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 15 juni terugkijken bij Gids.tv. Het vertrek van Pieter Omtzigt bij het CDA heeft veel losgemaakt binnen de partij. Heeft de partij er wel alles aan gedaan om Omtzigt bij de partij te houden? Wopke Hoekstra reageert standvast: "Er is veel werk verzet, ook door mijzelf, om ervoor te zorgen dat we wel met elkaar verder zouden gaan." Op de vraag of Hoekstra het nog wel leuk vindt om partijleider te zijn reageert hij eerlijk: "Er zijn makkelijkere dagen geweest." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wopke Hoekstra in Humberto over vertrek Pieter Omtzigt: "Er zijn makkelijkere dagen geweest"

Het vertrek van Pieter Omtzigt bij het CDA heeft veel losgemaakt binnen de partij. Heeft de partij er wel alles aan gedaan om Omtzigt bij de partij te houden? Wopke Hoekstra reageert standvast: "Er is veel werk verzet, ook door mijzelf, om ervoor te zorgen dat we wel met elkaar verder zouden gaan." Op de vraag of Hoekstra het nog wel leuk vindt om partijleider te zijn reageert hij eerlijk: "Er zijn makkelijkere dagen geweest."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wopke Hoekstra in Humberto over vertrek Pieter Omtzigt: "Er zijn makkelijkere dagen geweest" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier