Anouk Boone in Humberto over Italië: "Liep vorig jaar 26 miljard euro aan inkomsten mis"

Anouk Boone in Humberto over Italië: "Liep vorig jaar 26 miljard euro aan inkomsten mis"

Anouk Boone in <em>Humberto</em> over <em>Italië</em>: &quot;Liep vorig jaar 26 miljard euro aan inkomsten mis&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 15 juni terugkijken bij Gids.tv. Het lijkt binnenkort dan toch echt te kunnen, zorgeloos op vakantie binnen Europa. Dat allemaal door het coronapaspoort wat eraan zit te komen. Italië-correspondent Anouk Boone geeft aan hoe belangrijk het is voor Italië om de inkomsten van toeristen weer te kunnen binnenhalen: "Vorig jaar heeft Italië 26 miljard euro aan inkomsten gemist." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Anouk Boone in Humberto over Italië: "Liep vorig jaar 26 miljard euro aan inkomsten mis"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 15 juni terugkijken bij Gids.tv.

Het lijkt binnenkort dan toch echt te kunnen, zorgeloos op vakantie binnen Europa. Dat allemaal door het coronapaspoort wat eraan zit te komen. Italië-correspondent Anouk Boone geeft aan hoe belangrijk het is voor Italië om de inkomsten van toeristen weer te kunnen binnenhalen: "Vorig jaar heeft Italië 26 miljard euro aan inkomsten gemist."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Anouk Boone in Humberto over Italië: "Liep vorig jaar 26 miljard euro aan inkomsten mis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier