Wiegman over welke Oranje Leeuwinnen in Japan spelen: "We zijn er min of meer uit"

Wiegman over welke Oranje Leeuwinnen in Japan spelen: "We zijn er min of meer uit"

De Oranje Leeuwinnen hebben vandaag een mooie wedstrijd neergezet tegen Noorwegen. Met 7-0 wonnen de dames van de ploeg uit het noorden. Wiegman is dik tevreden met haar vrouwen en laat dat ook blijken: "We hadden heel veel energie." Japan komt eraan en morgen maakt Wiegman bekend welke speelsters er meegaan om de Oranje Leeuwinnen te vertegenwoordigen: "We zijn er min of meer uit", aldus de trainster.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

<em>Wiegman</em> over welke <em>Oranje Leeuwinnen</em> in Japan spelen: &quot;We zijn er min of meer uit&quot; De Oranje Leeuwinnen hebben vandaag een mooie wedstrijd neergezet tegen Noorwegen. Met 7-0 wonnen de dames van de ploeg uit het noorden. Wiegman is dik tevreden met haar vrouwen en laat dat ook blijken: "We hadden heel veel energie." Japan komt eraan en morgen maakt Wiegman bekend welke speelsters er meegaan om de Oranje Leeuwinnen te vertegenwoordigen: "We zijn er min of meer uit", aldus de trainster. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Oranje Leeuwinnen - Noorwegen: 6-0 door Shanice van de Sanden Bekijk deze video » Oranje Leeuwinnen - Noorwegen: 7-0 door Danielle van de Donk Bekijk deze video » Video: Miedema over afgelopen wedstrijden Oranje Leeuwinnen: "Reality check af en toe goed" Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wiegman over welke Oranje Leeuwinnen in Japan spelen: "We zijn er min of meer uit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier