Video: Miedema over afgelopen wedstrijden Oranje Leeuwinnen: "Reality check af en toe goed"

Video: Miedema over afgelopen wedstrijden Oranje Leeuwinnen: "Reality check af en toe goed"

De Oranje Leeuwinnen wonnen vandaag dik van Noorwegen, ze sloten de wedstrijd af met 7-0. Miedema is blij met de progressie die het team heeft gemaakt na de nederlagen tegen onder andere Italië. "Vandaag was het weer automatisme. Maar af en toe is het goed een reality check te hebben", aldus de voetbalster.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

Video: <em>Miedema</em> over afgelopen wedstrijden <em>Oranje Leeuwinnen</em>: &quot;Reality check af en toe goed&quot; De Oranje Leeuwinnen wonnen vandaag dik van Noorwegen, ze sloten de wedstrijd af met 7-0. Miedema is blij met de progressie die het team heeft gemaakt na de nederlagen tegen onder andere Italië. "Vandaag was het weer automatisme. Maar af en toe is het goed een reality check te hebben", aldus de voetbalster. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Oranje Leeuwinnen - Noorwegen: 5-0 door Vivianne Miedema Bekijk deze video » Oranje Leeuwinnen - Noorwegen: 6-0 door Shanice van de Sanden Bekijk deze video » Oranje Leeuwinnen - Noorwegen: 7-0 door Danielle van de Donk Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Miedema over afgelopen wedstrijden Oranje Leeuwinnen: "Reality check af en toe goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier