Video: Nederland is klaar met mondkapjesplicht: "Het verzuurt je hersenen"

Video: Nederland is klaar met mondkapjesplicht: "Het verzuurt je hersenen"

Nederland is klaar met dat kapje voor je gezicht. De mondkapjes waren al niet erg populair onder de bevolking, maar nu met de versoepelingen die dichterbij komen, is men er klaar mee. "Het verzuurt je hersenen", aldus iemand uit het winkelcentrum.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: <em>Nederland</em> is klaar met <em>mondkapjesplicht</em>: &quot;Het verzuurt je hersenen&quot; Nederland is klaar met dat kapje voor je gezicht. De mondkapjes waren al niet erg populair onder de bevolking, maar nu met de versoepelingen die dichterbij komen, is men er klaar mee. "Het verzuurt je hersenen", aldus iemand uit het winkelcentrum. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Onduidelijkheid over mondkapjesplicht bij gehandicapten: 'Bijna in de winkel staan janken' Bekijk deze video » Video: per dag dragen 100.000 reizigers geen mondkapje in het OV Bekijk deze video » Trending: Wybren van Haga over het falen van dit kabinet: "Laat Nederland weer vrij" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Nederland is klaar met mondkapjesplicht: "Het verzuurt je hersenen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier