Humberto gemist? Dit is de persoon achter de nieuwe omroepstem van NS

Humberto gemist? Dit is de persoon achter de nieuwe omroepstem van NS

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 15 juni terugkijken bij Gids.tv.

We kennen het deuntje allemaal wel voordat er een vertraging voorbijkomt of wanneer je naar een ander spoort moet, maar de stem die vervolgens klinkt, is niet meer. NS heeft een nieuwe omroepstem en die is van Karin van As.

<em>Humberto</em> gemist? Dit is de persoon achter de nieuwe <em>omroepstem</em> van <em>NS</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 15 juni terugkijken bij Gids.tv. We kennen het deuntje allemaal wel voordat er een vertraging voorbijkomt of wanneer je naar een ander spoort moet, maar de stem die vervolgens klinkt, is niet meer. NS heeft een nieuwe omroepstem en die is van Karin van As. MRI-scan"Ik houd van de trein, ik houd van treinreizen, de trein is het voor mij", aldus van As. Toch gaat er nog veel aan vooraf voordat je dé stem van NS wordt: "Ze hebben mensen in een MRI-scan gelegd en die mijn stem laten horen", aldus Karin. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Dit is de persoon achter de nieuwe omroepstem van NS

MRI-scan
"Ik houd van de trein, ik houd van treinreizen, de trein is het voor mij", aldus van As. Toch gaat er nog veel aan vooraf voordat je dé stem van NS wordt: "Ze hebben mensen in een MRI-scan gelegd en die mijn stem laten horen", aldus Karin.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Dit is de persoon achter de nieuwe omroepstem van NS of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier