De Oranjezomer gemist? Johan Derksen over tattoo Duits international: "Was je rug eens"

De Oranjezomer gemist? Johan Derksen over tattoo Duits international: "Was je rug eens"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van dinsdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> over tattoo Duits international: &quot;Was je rug eens&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van dinsdag terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen is niet zo'n fan van de tattoo van een Duits international. "Ga jij eens professionele hulp zoeken", aldus de voetbalanalist. Ook vragen ze zich aan tafel bij De Oranjezomer af wat zijn vrouw daar dan van vindt. "Was jij je rug eens", reageert Johan. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen is niet zo'n fan van de tattoo van een Duits international. "Ga jij eens professionele hulp zoeken", aldus de voetbalanalist. Ook vragen ze zich aan tafel bij De Oranjezomer af wat zijn vrouw daar dan van vindt. "Was jij je rug eens", reageert Johan.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Johan Derksen over tattoo Duits international: "Was je rug eens" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier