Video: van de Sanden gaat uit van plekje tijdens Olympische Spelen

Video: van de Sanden gaat uit van plekje tijdens Olympische Spelen

Het is een ontzettend zwaar jaar geweest voor van de Sanden en als ze dan tijdens de wedstrijd tegen Noorwegen scoort en wint met de Oranje Leeuwinnen, komt de ontlading los bij de voetbalster. Gaat ze ook mee naar de Olympische Spelen in Japan? "Ik heb er zo hard voor gewerkt. Ik ga er vanuit, ik ga veel moois brengen op de Olympische Spelen", aldus van de Sanden.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

Video: <em>van de Sanden</em> gaat uit van plekje tijdens <em>Olympische Spelen</em> Het is een ontzettend zwaar jaar geweest voor van de Sanden en als ze dan tijdens de wedstrijd tegen Noorwegen scoort en wint met de Oranje Leeuwinnen, komt de ontlading los bij de voetbalster. Gaat ze ook mee naar de Olympische Spelen in Japan? "Ik heb er zo hard voor gewerkt. Ik ga er vanuit, ik ga veel moois brengen op de Olympische Spelen", aldus van de Sanden. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: van de Sanden gaat uit van plekje tijdens Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier