Johan Derksen in De Oranjezomer over Sywert van Lienden: "Emigreer en laat je nooit meer zien"

Johan Derksen in De Oranjezomer over Sywert van Lienden: "Emigreer en laat je nooit meer zien"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van dinsdag terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>De Oranjezomer</em> over <em>Sywert van Lienden</em>: &quot;Emigreer en laat je nooit meer zien&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van dinsdag terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen heeft een duidelijke boodschap voor Sywert van Lienden die 9 miljoen euro heeft buitgemaakt van de Nederlandse burger: "Stop die 9 miljoen in je zak en emigreer zo ver mogelijk weg en laat je nooit meer zien hier." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen heeft een duidelijke boodschap voor Sywert van Lienden die 9 miljoen euro heeft buitgemaakt van de Nederlandse burger: "Stop die 9 miljoen in je zak en emigreer zo ver mogelijk weg en laat je nooit meer zien hier."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in De Oranjezomer over Sywert van Lienden: "Emigreer en laat je nooit meer zien" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier