Humberto gemist? Jeroen van der Boom laat Gerard Joling gieren met imitatie

Humberto gemist? Jeroen van der Boom laat Gerard Joling gieren met imitatie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 15 juni terugkijken bij Gids.tv.

Jeroen van der Boom en Gerard Joling waren dinsdag te gast bij Humberto om te vertellen over hun EK-hit 'Alles op Oranje', maar ook de hilarische imitaties van Van der Boom kwamen aan bod. Hij kan namelijk als geen ander Joling nadoen en dat vindt Gerard zelf maar wat grappig. Ook René Froger en Gordon zitten in het repertoire van Van der Boom.

<em>Humberto</em> gemist? Jeroen van der Boom laat <em>Gerard Joling</em> gieren met imitatie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 15 juni terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van der Boom en Gerard Joling waren dinsdag te gast bij Humberto om te vertellen over hun EK-hit 'Alles op Oranje', maar ook de hilarische imitaties van Van der Boom kwamen aan bod. Hij kan namelijk als geen ander Joling nadoen en dat vindt Gerard zelf maar wat grappig. Ook René Froger en Gordon zitten in het repertoire van Van der Boom. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Jeroen van der Boom laat Gerard Joling gieren met imitatie

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Jeroen van der Boom laat Gerard Joling gieren met imitatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier