Zien: Stefan de Vrij speelt piano op podium met cellist van Ludovico Einaudi

Zien: Stefan de Vrij speelt piano op podium met cellist van Ludovico Einaudi

Onlangs kwamen er beelden naar buiten van een pianospelende Stefan de Vrij. De verdediger van Internazionale en het Nederlands elftal blijkt er talent voor te hebben en heeft zelfs al op het podium gestaan met de cellist van Ludovico Einaudi.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Stefan de Vrij</em> speelt piano op podium met cellist van <em>Ludovico Einaudi</em> Onlangs kwamen er beelden naar buiten van een pianospelende Stefan de Vrij. De verdediger van Internazionale en het Nederlands elftal blijkt er talent voor te hebben en heeft zelfs al op het podium gestaan met de cellist van Ludovico Einaudi. Lees verder onder de video. ZenuwenLudovico Einaudi is de beroemde componist van onder meer de filmmuziek van Intouchables, de Franse bioscoophit uit 2011. De Vrij is niet alleen een groot fan van die muziek, hij kent ook de cellist goed. Toen hij een keer bij hem in de zaal zat, moest hij plotseling het podium opkomen. Dat zorgde voor meer zenuwen bij De Vrij dan de kampioenswedstrijd van Inter, geeft hij toe in een interview. Bekijk de beelden van Stefan de Vrij hierboven. Bekijk ook Video: deze verdedigers gaan met Oranje mee naar het EK 2021 Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Stefan de Vrij speelt piano op podium met cellist van Ludovico Einaudi

Zenuwen
Ludovico Einaudi is de beroemde componist van onder meer de filmmuziek van Intouchables, de Franse bioscoophit uit 2011. De Vrij is niet alleen een groot fan van die muziek, hij kent ook de cellist goed. Toen hij een keer bij hem in de zaal zat, moest hij plotseling het podium opkomen. Dat zorgde voor meer zenuwen bij De Vrij dan de kampioenswedstrijd van Inter, geeft hij toe in een interview.

Bekijk de beelden van Stefan de Vrij hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV