Thierry Baudet: 'Deel weggelopen Forum-bestuurders was corrupt en omkoopbaar' (video)

Thierry Baudet: 'Deel weggelopen Forum-bestuurders was corrupt en omkoopbaar' (video)

Heeft Thierry Baudet momenteel moeite om goede kandidaten te vinden, om namens Forum voor Democratie in een gemeenteraad te gaan zitten? "Ik heb niet echt een goede trackrecord, met mensen vinden die loyaal zijn en snappen waar het om gaat", aldus de fractievoorzitter.

'Corrupt en omkoopbaar'
Vervolgens deelt hij een flinke sneer uit aan de vertrokken partijleden: "Een groot deel van de mensen die ik tot nu heb verzameld was corrupt, omkoopbaar en te verleiden voor de macht. Dus ik moet wel even weer mijn vertrouwen hervinden." Hoe Baudet dat doet hoor je hieronder, in het fragment van BNR Nieuwsradio.

<em>Thierry Baudet</em>: 'Deel weggelopen Forum-bestuurders was corrupt en omkoopbaar' (video) Heeft Thierry Baudet momenteel moeite om goede kandidaten te vinden, om namens Forum voor Democratie in een gemeenteraad te gaan zitten? "Ik heb niet echt een goede trackrecord, met mensen vinden die loyaal zijn en snappen waar het om gaat", aldus de fractievoorzitter. 'Corrupt en omkoopbaar'Vervolgens deelt hij een flinke sneer uit aan de vertrokken partijleden: "Een groot deel van de mensen die ik tot nu heb verzameld was corrupt, omkoopbaar en te verleiden voor de macht. Dus ik moet wel even weer mijn vertrouwen hervinden." Hoe Baudet dat doet hoor je hieronder, in het fragment van BNR Nieuwsradio. Bekijk ook Video: Thierry Baudet wil eigen cryptomunt en ForumLand Bekijk deze video » Zien: Renske Leijten sloopt Thierry Baudet tijdens vragenuurtje Tweede Kamer Bekijk deze video »
Nieuws :
Thierry Baudet: 'Deel weggelopen Forum-bestuurders was corrupt en omkoopbaar' (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet: 'Deel weggelopen Forum-bestuurders was corrupt en omkoopbaar' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier