LIVE: Joe Biden ontmoet Vladimir Poetin in Genève (video)

LIVE: Joe Biden ontmoet Vladimir Poetin in Genève (video)

De Amerikaanse president Joe Biden heeft woensdagmiddag een ontmoeting met zijn Russische 'collega' Vladimir Poetin in Genève. Het Britse The Sun doet de hele dag live-verslag van de nu al veelbesproken ontmoeting tussen de twee wereldleiders, die naar verluidt rond 13:00 uur aankomen in Villa La Grange aan het Meer van Genève. Bekijk de live-beelden hieronder.

LIVE: Joe Biden ontmoet <em>Vladimir Poetin</em> in Genève (video) De Amerikaanse president Joe Biden heeft woensdagmiddag een ontmoeting met zijn Russische 'collega' Vladimir Poetin in Genève. Het Britse The Sun doet de hele dag live-verslag van de nu al veelbesproken ontmoeting tussen de twee wereldleiders, die naar verluidt rond 13:00 uur aankomen in Villa La Grange aan het Meer van Genève. Bekijk de live-beelden hieronder. Bekijk ook Michiel Vos mist Donald Trump als president: "Biden is een beetje saai" Bekijk deze video »
Live :
LIVE: Joe Biden ontmoet Vladimir Poetin in Genève (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LIVE: Joe Biden ontmoet Vladimir Poetin in Genève (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV