College Tour: Jeff Koons over ontmoeting met Salvador Dalí

College Tour: Jeff Koons over ontmoeting met Salvador Dalí

Beeldend kunstenaar Jeff Koons deelde dinsdagavond in College Tour een bijzondere anekdote over een ontmoeting die hij had met Salvador Dalí: "Ik belde zijn hotel en vroeg of ze me konden doorverbinden met z'n kamer. En dat deden ze. Ik zei dat ik een jonge fan was en dat ik het zeer zou waarderen als ik hem zou kunnen ontmoeten." En zo geschiedde. Bekijk het fragment van College Tour hieronder.

College Tour: <em>Jeff Koons</em> over ontmoeting met Salvador Dalí Beeldend kunstenaar Jeff Koons deelde dinsdagavond in College Tour een bijzondere anekdote over een ontmoeting die hij had met Salvador Dalí: "Ik belde zijn hotel en vroeg of ze me konden doorverbinden met z'n kamer. En dat deden ze. Ik zei dat ik een jonge fan was en dat ik het zeer zou waarderen als ik hem zou kunnen ontmoeten." En zo geschiedde. Bekijk het fragment van College Tour hieronder. College Tour is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
College Tour: Jeff Koons over ontmoeting met Salvador Dalí

College Tour is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op College Tour: Jeff Koons over ontmoeting met Salvador Dalí of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier