Live stream Denemarken - België (EK voetbal, groep B)

Live stream Denemarken - België (EK voetbal, groep B)

Kijk donderdag 17 juni vanaf 18.00 uur LIVE naar Denemarken - België via de livestream hierboven.

Donderdag spelen Denemarken en België tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Denemarken - België op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Denemarken - België

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Denemarken - België is donderdag 17 juni vanaf 18.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Denemarken - België</em> (EK voetbal, groep B) Kijk donderdag 17 juni vanaf 18.00 uur LIVE naar Denemarken - België via de livestream hierboven. Donderdag spelen Denemarken en België tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Denemarken - België op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Denemarken - België De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Denemarken - België (EK voetbal, groep B) Bekijk deze video » Denemarken - België is donderdag 17 juni vanaf 18.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Denemarken - België (EK voetbal, groep B)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Denemarken - België (EK voetbal, groep B) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier