ZIEN: Kiki Bertens stopt met tennis: "Het is erg zwaar geweest de laatste tijd"

ZIEN: Kiki Bertens stopt met tennis: "Het is erg zwaar geweest de laatste tijd"

Toptennister Kiki Bertens stopt met tennis en waarschijnlijk al na de Olympische Spelen: "Ik ben meer dan klaar voor het leven hierna", zegt ze.
Aanhoudende pijn, uitblijvende resultaten, maar vooral het groeiende besef hoe mooi het leven kan zijn zonder tennis en het soms loodzware topsportbestaan. Die combinatie maakt dat Kiki, Nederlands beste tennisster ooit, na dit seizoen zal gaan stoppen. Bekijk het interview over haar besluit hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: <em>Kiki Bertens</em> stopt met tennis: &quot;Het is erg zwaar geweest de laatste tijd&quot; Toptennister Kiki Bertens stopt met tennis en waarschijnlijk al na de Olympische Spelen: "Ik ben meer dan klaar voor het leven hierna", zegt ze.Aanhoudende pijn, uitblijvende resultaten, maar vooral het groeiende besef hoe mooi het leven kan zijn zonder tennis en het soms loodzware topsportbestaan. Die combinatie maakt dat Kiki, Nederlands beste tennisster ooit, na dit seizoen zal gaan stoppen. Bekijk het interview over haar besluit hieronder. Lees verder onder de video. Opgeluchte Kiki BertensKiki speelt nog op Wimbledon en in Tokio, daarna is alles onzeker: "Ik ben enorm opgelucht", geeft ze aan. Bekijk hierboven. de NOS-video met Kiki waarin ze aangeeft dat ze het erg zwaar heeft gehad de laatste tijd. Haar grootste succes boekte Kiki Bertens in 2016. In Parijs haalde ze de halve finale van Roland Garros en Bertens won in de jaren die volgden tien toernooien op de WTA tour. Bekijk ook Kiki Bertens emotioneel na winst op Xinyu Wang (Billie Jean King Cup) Bekijk deze video » Zien: Botic van de Zandschulp als laatste Nederlander uitgeschakeld op Roland Garros Bekijk deze video »
Sport :
ZIEN: Kiki Bertens stopt met tennis: "Het is erg zwaar geweest de laatste tijd"

Opgeluchte Kiki Bertens
Kiki speelt nog op Wimbledon en in Tokio, daarna is alles onzeker: "Ik ben enorm opgelucht", geeft ze aan. Bekijk hierboven. de NOS-video met Kiki waarin ze aangeeft dat ze het erg zwaar heeft gehad de laatste tijd. Haar grootste succes boekte Kiki Bertens in 2016. In Parijs haalde ze de halve finale van Roland Garros en Bertens won in de jaren die volgden tien toernooien op de WTA tour.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV