Tim Coronel in nieuw SBS6-programma Car Wars: "It feels good to be home" (video)

Tim Coronel in nieuw SBS6-programma Car Wars: "It feels good to be home" (video)

Komend najaar kunnen we genieten van het nieuwe SBS6-programma Car Wars, gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz. Het is een programma waarin BN'ers het tegen elkaar opnemen om zo goed mogelijk te rijden met afstandbestuurbare auto's.

Thuiskomen
Coureur Tim Coronel mocht natuurlijk niet ontbreken tussen de deelnemers. Hij laat weten dat het als thuiskomen voelt. Ook zien we op de beelden dat Herman den Blijker mee doet aan het programma. Beide mannen delen tijdens de opnames korte video's op Instagram. Bekijk de beelden hieronder.

Car Wars is komend najaar te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Car Wars terugkijken via Gids.tv.

<em>Tim Coronel</em> in nieuw SBS6-programma <em>Car Wars</em>: &quot;It feels good to be home&quot; (video) Komend najaar kunnen we genieten van het nieuwe SBS6-programma Car Wars, gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz. Het is een programma waarin BN'ers het tegen elkaar opnemen om zo goed mogelijk te rijden met afstandbestuurbare auto's. ThuiskomenCoureur Tim Coronel mocht natuurlijk niet ontbreken tussen de deelnemers. Hij laat weten dat het als thuiskomen voelt. Ook zien we op de beelden dat Herman den Blijker mee doet aan het programma. Beide mannen delen tijdens de opnames korte video's op Instagram. Bekijk de beelden hieronder. Car Wars is komend najaar te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Car Wars terugkijken via Gids.tv.
TV :
Tim Coronel in nieuw SBS6-programma Car Wars: "It feels good to be home" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV