Herman der Blijker showt Car Wars-racepak: "Het kleedt af" (video)

Herman der Blijker showt Car Wars-racepak: "Het kleedt af" (video)

In het najaar van 2021 kunnen we genieten van het nieuwe SBS6-programma Car Wars. Het is een programma waarin BN'ers het tegen elkaar opnemen om zo goed mogelijk te rijden met afstandbestuurbare auto's. De presentatie is in handen van Winston Gerschtanowitz. Twee van de deelnemers zijn Robert Doornbos en Herman der Blijker. Robert deelt woensdag voor de opnames beelden vanaf Zandvoort. Bekijk ze hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Herman der Blijker</em> showt <em>Car Wars</em>-racepak: &quot;Het kleedt af&quot; (video) In het najaar van 2021 kunnen we genieten van het nieuwe SBS6-programma Car Wars. Het is een programma waarin BN'ers het tegen elkaar opnemen om zo goed mogelijk te rijden met afstandbestuurbare auto's. De presentatie is in handen van Winston Gerschtanowitz. Twee van de deelnemers zijn Robert Doornbos en Herman der Blijker. Robert deelt woensdag voor de opnames beelden vanaf Zandvoort. Bekijk ze hieronder. Lees verder onder de video. Race tenueBeide mannen delen voor de opnames korte video's op Instagram. Hierin is te zien dat Herman zijn racepak ontvangt. Robert heeft aan zijn volgers ook de after-beelden beloofd dus we zien Herman al in zijn tenue. Robert vindt dat het afkleedt. Bekijk de beelden hierboven. Ook coureur Tim Coronel mocht natuurlijk niet ontbreken tussen de deelnemers. Car Wars is komend najaar te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Car Wars terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Car Wars met Winston Gerschtanowitz: dit zijn de deelnemers Bekijk deze video » Tim Coronel in nieuw SBS6-programma Car Wars: "It feels good to be home" (video) Bekijk deze video »
TV :
Herman der Blijker showt Car Wars-racepak: "Het kleedt af" (video)

Race tenue
Beide mannen delen voor de opnames korte video's op Instagram. Hierin is te zien dat Herman zijn racepak ontvangt. Robert heeft aan zijn volgers ook de after-beelden beloofd dus we zien Herman al in zijn tenue. Robert vindt dat het afkleedt. Bekijk de beelden hierboven. Ook coureur Tim Coronel mocht natuurlijk niet ontbreken tussen de deelnemers.

Car Wars is komend najaar te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Car Wars terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV