Wesley Sneijder in De Oranjezomer: “Spanning om te snijden door nederlagen Turkije”

Wesley Sneijder in De Oranjezomer: “Spanning om te snijden door nederlagen Turkije”

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wesley Sneijder</em> in <em>De Oranjezomer</em>: “Spanning om te snijden door nederlagen Turkije” Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv. Turkije heeft de eerste twee groepswedstijden op het EK voetbal niet weten te winnen en volgens oud-voetballer Wesley Sneijder is de spanning om te snijden in het land. Sneijder heeft zelf jarenlang gevoetbald bij Galatasaray en weet als geen ander hoe de Turken zijn: “De kranten zullen gevuld zijn morgen.” Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Turkije heeft de eerste twee groepswedstijden op het EK voetbal niet weten te winnen en volgens oud-voetballer Wesley Sneijder is de spanning om te snijden in het land. Sneijder heeft zelf jarenlang gevoetbald bij Galatasaray en weet als geen ander hoe de Turken zijn: “De kranten zullen gevuld zijn morgen.”

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wesley Sneijder in De Oranjezomer: “Spanning om te snijden door nederlagen Turkije” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV