De Oranjezomer: Wesley Sneijder kan Johan Derksen opvolgen als analyticus

De Oranjezomer: Wesley Sneijder kan Johan Derksen opvolgen als analyticus

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv.

Doorgewinterde voetbalanalyticus Johan Derksen heeft eerder laten weten dat hij binnen twee jaar gaat stoppen met het maken van televisie. De Snor heeft aangegeven dat hij geen zin meer heeft om eindeloos door te kabbelen over alles en niets. Tijdens De Oranjezomer komen ze met een verassende opvolger voor Johan.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjezomer</em>: Wesley Sneijder kan Johan Derksen opvolgen als analyticus Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv. Doorgewinterde voetbalanalyticus Johan Derksen heeft eerder laten weten dat hij binnen twee jaar gaat stoppen met het maken van televisie. De Snor heeft aangegeven dat hij geen zin meer heeft om eindeloos door te kabbelen over alles en niets. Tijdens De Oranjezomer komen ze met een verassende opvolger voor Johan. Tekst gaat verder onder de video. Wesley SneijderTijdens De Oranjezomer krijgt Wilfred Genee een bijzondere vraag voor Wesley Sneijder binnen: "Zou jij Johan niet willen opvolgen?" Wesley begint te fronsen en weet zich niet zo goed houding te geven. De oud-voetballer legt het aanbod naast zich neer en zegt zich eerst te focussen op het trainerschap. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wesley Sneijder
Tijdens De Oranjezomer krijgt Wilfred Genee een bijzondere vraag voor Wesley Sneijder binnen: "Zou jij Johan niet willen opvolgen?" Wesley begint te fronsen en weet zich niet zo goed houding te geven. De oud-voetballer legt het aanbod naast zich neer en zegt zich eerst te focussen op het trainerschap.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Wesley Sneijder kan Johan Derksen opvolgen als analyticus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier