Wesley Sneijder neemt het op voor Johan Derksen: “Johan is zeker geen racist”

Wesley Sneijder neemt het op voor Johan Derksen: “Johan is zeker geen racist”

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv.

Voetbalanalyticus Johan Derksen wordt sinds zijn Zwarte Piet uitspraak geboycot door de gehele selectie van het Nederlands elftal. Tijdens De Oranjezomer krijgt Wesley Sneijder de vraag of hij Johan racistisch vindt, Sneijder heeft daar een kort en bondig antwoord op: “Ik weet zeker dat Johan geen racist is!”

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wesley Sneijder</em> neemt het op voor <em>Johan Derksen</em>: “Johan is zeker geen racist” Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv. Voetbalanalyticus Johan Derksen wordt sinds zijn Zwarte Piet uitspraak geboycot door de gehele selectie van het Nederlands elftal. Tijdens De Oranjezomer krijgt Wesley Sneijder de vraag of hij Johan racistisch vindt, Sneijder heeft daar een kort en bondig antwoord op: “Ik weet zeker dat Johan geen racist is!” Tekst gaat verder onder de video. Uitleg SneijderSneijder vertelt dat hij de keuze van de selectie op dat moment wel ergens kon snappen, mocht hij nog bij de selectie gezeten hebben was er waarschijnlijk een andere mening uit gekomen. Volgens Wesley Sneijder hadden de verwijten van Johan richting Akwasi niets met racisme te maken. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Uitleg Sneijder
Sneijder vertelt dat hij de keuze van de selectie op dat moment wel ergens kon snappen, mocht hij nog bij de selectie gezeten hebben was er waarschijnlijk een andere mening uit gekomen. Volgens Wesley Sneijder hadden de verwijten van Johan richting Akwasi niets met racisme te maken.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wesley Sneijder neemt het op voor Johan Derksen: “Johan is zeker geen racist” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier