Keuringsdienst van waarde classics gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van waarde classics gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van waarde classics gemist? Bekijk hier de hele uitzending De komende weken herhaalt NPO 3 de leukste afleveringen uit het Keuringsdienst van waarde-archief. Deze week is dat die over de kogelbiefstuk. AantrekkelijkEen boze slager schreef de Keuringsdienst een brief. Omdat het woordje kogel de biefstuk duurder maakt, is het aantrekkelijk om ermee te sjoemelen. KogelsIedere koe heeft kogels in zijn kont. Kogelbiefstuk kun je ervan snijden, het chique broertje van de gewone bief. Maar volgens de slager verkoopt de supermarkt meer kogels dan we uit de billen van koeien kunnen halen. HuilenDe Keuringsdienst snijdt een gevoelig stukje vlees aan en maakt de vakman aan het huilen. Jinek gemist? Teun van de Keuken deed schokkende ontdekking over microplastic Bekijk deze video » Vanavond in Keuringsdienst van Waarde: waarom vermomde kalkoen in de supermarkt? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De komende weken herhaalt NPO 3 de leukste afleveringen uit het Keuringsdienst van waarde-archief. Deze week is dat die over de kogelbiefstuk.

Aantrekkelijk
Een boze slager schreef de Keuringsdienst een brief. Omdat het woordje kogel de biefstuk duurder maakt, is het aantrekkelijk om ermee te sjoemelen.

Kogels
Iedere koe heeft kogels in zijn kont. Kogelbiefstuk kun je ervan snijden, het chique broertje van de gewone bief. Maar volgens de slager verkoopt de supermarkt meer kogels dan we uit de billen van koeien kunnen halen.

Huilen
De Keuringsdienst snijdt een gevoelig stukje vlees aan en maakt de vakman aan het huilen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Keuringsdienst van waarde classics gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier