De Oranjezomer gemist? Man in publiek schreeuwt keihard door TOTO-voorspelling heen

De Oranjezomer gemist? Man in publiek schreeuwt keihard door TOTO-voorspelling heen

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv.

De TOTO-voorspelling in De Oranjezomer werd woensdagavond ruw verstoord door een man in het publiek. Eenmaal aangekomen bij de wedstrijd Nederland - Oostenrijk schreeuwde hij keihard "Eén! Hoppa!" door de studio, waarmee hij doelt op een overwinning van Nederland. Johan Derksen grapt meteen: "Deze meneer zet de flesjes Heineken niet weg." Daarmee doelt hij op het incident met Paul Pogba.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Man in publiek schreeuwt keihard door TOTO-voorspelling heen Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv. De TOTO-voorspelling in De Oranjezomer werd woensdagavond ruw verstoord door een man in het publiek. Eenmaal aangekomen bij de wedstrijd Nederland - Oostenrijk schreeuwde hij keihard "Eén! Hoppa!" door de studio, waarmee hij doelt op een overwinning van Nederland. Johan Derksen grapt meteen: "Deze meneer zet de flesjes Heineken niet weg." Daarmee doelt hij op het incident met Paul Pogba. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Man in publiek schreeuwt keihard door TOTO-voorspelling heen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier