Johan Derksen in De Oranjezomer: "Als EK mislukt is carrière Frank de Boer voorbij"

Johan Derksen in De Oranjezomer: "Als EK mislukt is carrière Frank de Boer voorbij"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv.

Volgens Johan Derksen en René van der Gijp staat er dit EK veel op het spel voor bondscoach Frank de Boer. Hij werd na succesvolle jaren bij Ajax razendsnel ontslagen door Internazionale en Crystal Palace, waarna hij ook bij Atlanta United FC het veld moest ruimen. "Dit is zijn laatste kans. Als dit mislukt, is zijn carrière voorbij," aldus Derksen.

Johan Derksen in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Als EK mislukt is carrière <em>Frank de Boer</em> voorbij&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv. Volgens Johan Derksen en René van der Gijp staat er dit EK veel op het spel voor bondscoach Frank de Boer. Hij werd na succesvolle jaren bij Ajax razendsnel ontslagen door Internazionale en Crystal Palace, waarna hij ook bij Atlanta United FC het veld moest ruimen. "Dit is zijn laatste kans. Als dit mislukt, is zijn carrière voorbij," aldus Derksen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in De Oranjezomer: "Als EK mislukt is carrière Frank de Boer voorbij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier