Zien: honderden jongeren misdragen zich op het strand en vechten met politie

Zien: honderden jongeren misdragen zich op het strand en vechten met politie

Een prachtige stranddag eindige woensdag op meerdere plekken langs de kust in vechtpartijen. Honderden jongeren keerden zich tegen de politie. Op het strand van Zandvoort ontstond in de loop van de avond een flinke vechtpartij. Drie mensen raakten gewond en de politie heeft één iemand aangehouden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Zien: <em>honderden jongeren</em> misdragen zich op het strand en vechten met politie Een prachtige stranddag eindige woensdag op meerdere plekken langs de kust in vechtpartijen. Honderden jongeren keerden zich tegen de politie. Op het strand van Zandvoort ontstond in de loop van de avond een flinke vechtpartij. Drie mensen raakten gewond en de politie heeft één iemand aangehouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Nederlanders trokken vandaag massaal naar de kust door tropisch weer Bekijk deze video » Video: In deze woning is werkelijk alles oranje voor het EK voetbal Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: honderden jongeren misdragen zich op het strand en vechten met politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier