Humberto gemist? Michiel Vos over ongemakkelijke ontmoeting Joe Biden en Vladimir Poetin

Humberto gemist? Michiel Vos over ongemakkelijke ontmoeting Joe Biden en Vladimir Poetin

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

De ogen van de wereld waren vandaag gericht op het Zwitserse Genève, waar de eerste ontmoeting plaatsvond tussen de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden en zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin. Deze ontmoeting was op zijn minst zeer ongemakkelijk en Michiel Vos vertelt hoe dat precies ging.

<em>Humberto</em> gemist? Michiel Vos over ongemakkelijke ontmoeting Joe Biden en Vladimir Poetin Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. De ogen van de wereld waren vandaag gericht op het Zwitserse Genève, waar de eerste ontmoeting plaatsvond tussen de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden en zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin. Deze ontmoeting was op zijn minst zeer ongemakkelijk en Michiel Vos vertelt hoe dat precies ging. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Michiel Vos over ongemakkelijke ontmoeting Joe Biden en Vladimir Poetin

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Michiel Vos over ongemakkelijke ontmoeting Joe Biden en Vladimir Poetin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV