Live stream Engeland - Schotland (EK voetbal, groep D)

Live stream Engeland - Schotland (EK voetbal, groep D)

Kijk vrijdag 18 juni vanaf 21.00 uur LIVE naar Engeland - Schotland via de livestream hierboven.

Vrijdag spelen Engeland en Schotland tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Engeland - Schotland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Schotland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Engeland - Schotland is vrijdag 18 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Engeland - Schotland</em> (EK voetbal, groep D) Kijk vrijdag 18 juni vanaf 21.00 uur LIVE naar Engeland - Schotland via de livestream hierboven. Vrijdag spelen Engeland en Schotland tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Engeland - Schotland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Schotland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Engeland - Schotland (EK voetbal, groep D) Bekijk deze video » Engeland - Schotland is vrijdag 18 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Engeland - Schotland (EK voetbal, groep D)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream Engeland - Schotland (EK voetbal, groep D) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier