Wesley Sneijder verwijdert Yolanthe-tattoo niet: "Waarom zou ik dat doen?" (video)

Wesley Sneijder verwijdert Yolanthe-tattoo niet: "Waarom zou ik dat doen?" (video)

"Een tattoo neem je met je volle verstand", zegt Wesley Sneijder woensdag in De Oranjezomer. "Ze staat er nog steeds op?", vraagt Wilfred Genee over de Yolanthe-tattoo aan Wesley. "Maar dat hoeft niet. Hoezo zou ik dat moeten doen?" zegt Wesley over het verwijderen van de tatoeage. Johan Derksen maakt er een grap over en laat weten dat het minder erg is dan een fortuin aan alimentatie betalen. Bekijk het fragment van De Oranjezomer hieronder.

<em>Wesley Sneijder</em> verwijdert <em>Yolanthe</em>-tattoo niet: &quot;Waarom zou ik dat doen?&quot; (video) "Een tattoo neem je met je volle verstand", zegt Wesley Sneijder woensdag in De Oranjezomer. "Ze staat er nog steeds op?", vraagt Wilfred Genee over de Yolanthe-tattoo aan Wesley. "Maar dat hoeft niet. Hoezo zou ik dat moeten doen?" zegt Wesley over het verwijderen van de tatoeage. Johan Derksen maakt er een grap over en laat weten dat het minder erg is dan een fortuin aan alimentatie betalen. Bekijk het fragment van De Oranjezomer hieronder. Bekijk ook Zien: Yolanthe Cabau showt haar surf skills in de zee Bekijk deze video » Villa Oranje: Wesley Sneijder wil Yolanthe Cabau héél graag terug (video) Bekijk deze video »
Show :
Wesley Sneijder verwijdert Yolanthe-tattoo niet: "Waarom zou ik dat doen?" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wesley Sneijder verwijdert Yolanthe-tattoo niet: "Waarom zou ik dat doen?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier