Strandeigenaar over Zandvoort-ruzie: "Grote groepen worden ze bijdehand van" (HvN)

Strandeigenaar over Zandvoort-ruzie: "Grote groepen worden ze bijdehand van" (HvN)

Op Zandvoort hebben woensdag 16 juni grote groepen jongeren ruzie met elkaar gezocht. Strandtenteigenaar Niels Priester zag het voor zijn neus gebeuren. Bekijk de beelden in de Hart van Nederland-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Strandeigenaar over Zandvoort-ruzie: "Grote groepen worden ze bijdehand van" (HvN) Op Zandvoort hebben woensdag 16 juni grote groepen jongeren ruzie met elkaar gezocht. Strandtenteigenaar Niels Priester zag het voor zijn neus gebeuren. Bekijk de beelden in de Hart van Nederland-video hieronder. Lees verder onder de video. Drie gewonden"Bij de vechtpartij in raakten drie mensen gewond en heeft de politie twee mensen van 29 aangehouden. Waar zij van worden verdacht is nog niet bekend. De politie heeft de groep van ruim honderd jongeren uit elkaar gedreven en een deel naar het station gestuurd", aldus HvN. Strandtenteigenaar Niels Priester in Zandvoort vertelt erover in de video hierboven. Bekijk ook Zien: honderden jongeren misdragen zich op het strand en vechten met politie Bekijk deze video » Najib Amhali in nieuw SBS6-programma Car Wars: "Handen omhoog" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Drie gewonden
"Bij de vechtpartij in raakten drie mensen gewond en heeft de politie twee mensen van 29 aangehouden. Waar zij van worden verdacht is nog niet bekend. De politie heeft de groep van ruim honderd jongeren uit elkaar gedreven en een deel naar het station gestuurd", aldus HvN. Strandtenteigenaar Niels Priester in Zandvoort vertelt erover in de video hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Strandeigenaar over Zandvoort-ruzie: "Grote groepen worden ze bijdehand van" (HvN) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier