Video: Marco Borsato stuurt hartjes naar Leontine: management bevestigt liefde

Video: Marco Borsato stuurt hartjes naar Leontine: management bevestigt liefde

Marco Borsato en Leontine lijken het steeds leuker te hebben. Het management van de zanger geeft nu duidelijkheid aan Shownieuws. Bekijk hieronder twee losse video's met vlinders en hartjes en een foto van het gelukkige stel. Marco deelde woensdag hartjes en vlinders op Instagram voor Leontine: "Ze zijn overal", schrijft hij erbij. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Marco Borsato</em> stuurt hartjes naar <em>Leontine</em>: management bevestigt liefde Marco Borsato en Leontine lijken het steeds leuker te hebben. Het management van de zanger geeft nu duidelijkheid aan Shownieuws. Bekijk hieronder twee losse video's met vlinders en hartjes en een foto van het gelukkige stel. Marco deelde woensdag hartjes en vlinders op Instagram voor Leontine: "Ze zijn overal", schrijft hij erbij. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. OfficieelAan Shownieuws laat zijn management weten dat hij en Leontine het leuk, gezellig en romantisch hebben, maar dat ze nog niet officieel terug samen zijn. Marco doet deze posts omdat hij dat leuk vindt om te doen. Bekijk ook Marco Borsato schenkt de glazen vol: "Leonie en ik hebben het gezellig" Bekijk deze video » Bekijk backstage video Hef je Glas met Marco Borsato op vuilniswagen Bekijk deze video »
Show :
Video: Marco Borsato stuurt hartjes naar Leontine: management bevestigt liefde

Officieel
Aan Shownieuws laat zijn management weten dat hij en Leontine het leuk, gezellig en romantisch hebben, maar dat ze nog niet officieel terug samen zijn. Marco doet deze posts omdat hij dat leuk vindt om te doen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Marco Borsato stuurt hartjes naar Leontine: management bevestigt liefde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier