Trailer: A Cinderella Story met Hilary Duff donderdag te zien bij Net 5

Trailer: A Cinderella Story met Hilary Duff donderdag te zien bij Net 5

A Cinderella Story is een moderne hervertelling van het bekende sprookje Assepoester. Hilary Duff speelt het meisje dat op het punt staat haar prins te ontmoeten. Helaas gooit haar gemene stiefmoeder roet in het eten.
A Cinderella Story draait om Sam Montgomery (Hilary Duff). Ze is niet erg populair op school en thuis is het ook een verschrikking. Bekijk de trailer van A Cinderella Story hieronder.

A Cinderella Story is vanavond, donderdag 17 juni, om 20:30 uur te zien bij Net 5. Je kunt A Cinderella Story streamen via ondermeer.

Trailer: <em>A Cinderella Story</em> met <em>Hilary Duff</em> donderdag te zien bij Net 5 A Cinderella Story is een moderne hervertelling van het bekende sprookje Assepoester. Hilary Duff speelt het meisje dat op het punt staat haar prins te ontmoeten. Helaas gooit haar gemene stiefmoeder roet in het eten.A Cinderella Story draait om Sam Montgomery (Hilary Duff). Ze is niet erg populair op school en thuis is het ook een verschrikking. Bekijk de trailer van A Cinderella Story hieronder. A Cinderella Story is vanavond, donderdag 17 juni, om 20:30 uur te zien bij Net 5. Je kunt A Cinderella Story streamen via ondermeer. Bekijk ook Bekijk trailer Trollenjagers: Opkomst van de Titanen: vanaf 21 juli te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van A Classic Horror Story: vanaf 14 juli te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: A Cinderella Story met Hilary Duff donderdag te zien bij Net 5


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: A Cinderella Story met Hilary Duff donderdag te zien bij Net 5 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier