Bekijk trailer Peter Rabbit 2: The Runaway: nu te zien in de bioscoop

Bekijk trailer Peter Rabbit 2: The Runaway: nu te zien in de bioscoop

De eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn is terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Bekijk de trailer van Peter Rabbit 2: The Runaway hieronder.

Peter Rabbit 2: The Runaway is vanaf 9 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk trailer <em>Peter Rabbit 2: The Runaway</em>: nu te zien in de bioscoop De eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn is terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Bekijk de trailer van Peter Rabbit 2: The Runaway hieronder. Peter Rabbit 2: The Runaway is vanaf 9 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook Marco Borsato in RTL Boulevard over Leontine: "Voorlopig drijft het bootje weer" Bekijk deze video » Zien: Ali B heeft grootste plannen voor vluchten naar Marokko Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer Peter Rabbit 2: The Runaway: nu te zien in de bioscoop


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Peter Rabbit 2: The Runaway: nu te zien in de bioscoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier