Rapper Josylvio hardhandig in de boeien geslagen vanwege reispapieren

Rapper Josylvio hardhandig in de boeien geslagen vanwege reispapieren

Op het vliegveld van Curaçao is rapper Josylvio op hardhandige wijze in de boeien geslagen door de politie. Dat is te zien op beelden die circuleren op het internet.

Reispapieren
Volgens Curaçaose media zou hij gereisd hebben met verkeerde reispapieren. De politie wil dit niet bevestigen. Joost Dowib, zoals de rapper eigenlijk heet, scoorde meerdere nummer 1 hits in de Single Top 100.

Bekijk hieronder de Telegraaf-video.

Rapper Josylvio <em>hardhandig</em> in de boeien geslagen vanwege reispapieren Op het vliegveld van Curaçao is rapper Josylvio op hardhandige wijze in de boeien geslagen door de politie. Dat is te zien op beelden die circuleren op het internet. ReispapierenVolgens Curaçaose media zou hij gereisd hebben met verkeerde reispapieren. De politie wil dit niet bevestigen. Joost Dowib, zoals de rapper eigenlijk heet, scoorde meerdere nummer 1 hits in de Single Top 100. Bekijk hieronder de Telegraaf-video. Bekijk ook Chateau Meiland onder de loep genomen door BN'ers: wat vinden ze ervan? (video) Bekijk deze video » Just Say Yes met Yolanthe Cabau op Netflix: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Bekijk trailer Just Say Yes met Yolanthe Cabau (vanaf 2 april op Netflix) Bekijk deze video »
Entertainment :
Rapper Josylvio hardhandig in de boeien geslagen vanwege reispapieren


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rapper Josylvio hardhandig in de boeien geslagen vanwege reispapieren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier