Zo reageert Yolanthe Cabau op terugwin-pogingen Wesley Sneijder

Zo reageert Yolanthe Cabau op terugwin-pogingen Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau is weer in het land voor de opnames van een nieuwe romcom genaamd Liefde Zonder Grenzen. Dat betekent dat ze ook weer in de buurt is van haar ex Wesley Sneijder.

Verzoening?
In 2019 ging het stel na tien jaar uit elkaar. Wesley deelde toen via Instagram dat hij het had verknald. Inmiddels heeft hij al meerdere keren in de media laten weten dat hij Yolanthe graag terugwil. Maar of Yolanthe ook zo makkelijk toegeeft? Dat is nog meer even de vraag. In RTL Boulevard reageert ze op zijn verzoeningspogingen.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

Zo reageert <em>Yolanthe Cabau</em> op terugwin-pogingen Wesley Sneijder Yolanthe Cabau is weer in het land voor de opnames van een nieuwe romcom genaamd Liefde Zonder Grenzen. Dat betekent dat ze ook weer in de buurt is van haar ex Wesley Sneijder. Verzoening?In 2019 ging het stel na tien jaar uit elkaar. Wesley deelde toen via Instagram dat hij het had verknald. Inmiddels heeft hij al meerdere keren in de media laten weten dat hij Yolanthe graag terugwil. Maar of Yolanthe ook zo makkelijk toegeeft? Dat is nog meer even de vraag. In RTL Boulevard reageert ze op zijn verzoeningspogingen. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.
Entertainment :
Zo reageert Yolanthe Cabau op terugwin-pogingen Wesley Sneijder

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV