De Oranjezomer: Johan Derksen snapt niet waarom voetballers zich niet inlezen

De Oranjezomer: Johan Derksen snapt niet waarom voetballers zich niet inlezen

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

''Als je naar een grote club gaat en je weet niks,'' begint Johan Derksen. ''Dan nemen ze je toch niet serieus. Lees nou even wat dingen, want als je daar komt en je loopt langs die grote foto's in de hal en je weet niet wie het zijn... Dat vinden ze heel raar.''

<em>De Oranjezomer</em>: Johan Derksen snapt niet waarom voetballers zich niet inlezen Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. ''Als je naar een grote club gaat en je weet niks,'' begint Johan Derksen. ''Dan nemen ze je toch niet serieus. Lees nou even wat dingen, want als je daar komt en je loopt langs die grote foto's in de hal en je weet niet wie het zijn... Dat vinden ze heel raar.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Johan Derksen snapt niet waarom voetballers zich niet inlezen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier