De Oranjezomer: Ronald Koeman reageert kritisch op Nederlands elftal

De Oranjezomer: Ronald Koeman reageert kritisch op Nederlands elftal

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

Ronald Koeman heeft kritisch gereageerd op het Nederlands elftal. ''Men is heel positief en dat verbaast mij,'' vertelt hij. ''Het is maar 3 - 2, en Oekraïne is nou niet het land dat heel ver gaat komen.'' Johan Derksen is het helemaal met hem eens. ''Hij zei precies zoals het is. We slaan op hol.''

<em>De Oranjezomer</em>: Ronald Koeman reageert kritisch op Nederlands elftal Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. Ronald Koeman heeft kritisch gereageerd op het Nederlands elftal. ''Men is heel positief en dat verbaast mij,'' vertelt hij. ''Het is maar 3 - 2, en Oekraïne is nou niet het land dat heel ver gaat komen.'' Johan Derksen is het helemaal met hem eens. ''Hij zei precies zoals het is. We slaan op hol.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Ronald Koeman reageert kritisch op Nederlands elftal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier