De Oranjezomer: Fans vallen voor Hélène Hendriks

De Oranjezomer: Fans vallen voor Hélène Hendriks

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

Hélène Hendriks geeft verslag vanuit de Johan Cruijff Arena. Het is warm en er wordt dan ook geadviseerd om veel te drinken. Fans drinken niet alleen water, zo blijkt. Wanneer ze met Hélène op de foto willen vallen ze zo om. De presentatrice kan er in ieder geval wel om lachen.

<em>De Oranjezomer</em>: Fans vallen voor <em>Hélène Hendriks</em> Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks geeft verslag vanuit de Johan Cruijff Arena. Het is warm en er wordt dan ook geadviseerd om veel te drinken. Fans drinken niet alleen water, zo blijkt. Wanneer ze met Hélène op de foto willen vallen ze zo om. De presentatrice kan er in ieder geval wel om lachen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Fans vallen voor Hélène Hendriks of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier