De Oranjezomer: ''Hoe komt zo'n boer aan zo'n lekker wijf?''

De Oranjezomer: ''Hoe komt zo'n boer aan zo'n lekker wijf?''

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

Bas Nijhuis wil zijn vriendin Chantal ten huwelijk vragen. Johan Derksen werpt het idee op om het aanzoek in het programma te doen. ''Hij heeft een bijzonder leuke vriendin. Dan denk ik wel eens, hoe komt zo'n boer aan zo'n lekker wijf?''

<em>De Oranjezomer</em>: ''Hoe komt zo'n boer aan zo'n lekker wijf?'' Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. Bas Nijhuis wil zijn vriendin Chantal ten huwelijk vragen. Johan Derksen werpt het idee op om het aanzoek in het programma te doen. ''Hij heeft een bijzonder leuke vriendin. Dan denk ik wel eens, hoe komt zo'n boer aan zo'n lekker wijf?'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: ''Hoe komt zo'n boer aan zo'n lekker wijf?'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier