De Oranjezomer: ''Deze beroemde NSB'er was erelid''

De Oranjezomer: ''Deze beroemde NSB'er was erelid''

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

Eén van de ereleden bleek een NSB-verleden te hebben en dertig moorden op zijn naam te hebben staan. ''Willem II heeft hem voor het gemak altijd maar als erelid gehouden,'' legt Johan Derksen uit in De Oranjezomer. ''Dit zegt ook veel over die club. Iedereen wist dit.''

<em>De Oranjezomer</em>: ''Deze beroemde NSB'er was erelid'' Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. Eén van de ereleden bleek een NSB-verleden te hebben en dertig moorden op zijn naam te hebben staan. ''Willem II heeft hem voor het gemak altijd maar als erelid gehouden,'' legt Johan Derksen uit in De Oranjezomer. ''Dit zegt ook veel over die club. Iedereen wist dit.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: ''Deze beroemde NSB'er was erelid'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier