De Oranjezomer: René van der Gijp over marktwaarde Denzel Dumfries

De Oranjezomer: René van der Gijp over marktwaarde Denzel Dumfries

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

In de late editie van De Oranjezomer praten de mannen over Denzel Dumfries, volgens hen dé man van het toernooi. ''We hebben weer negentig minuten gedomineerd,'' stelt René. De voetballer is ook flink wat waar. ''Ze willen 120 miljoen voor hem betalen, plus nog een aantal voetballers.''

<em>De Oranjezomer</em>: René van der Gijp over marktwaarde <em>Denzel Dumfries</em> Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. In de late editie van De Oranjezomer praten de mannen over Denzel Dumfries, volgens hen dé man van het toernooi. ''We hebben weer negentig minuten gedomineerd,'' stelt René. De voetballer is ook flink wat waar. ''Ze willen 120 miljoen voor hem betalen, plus nog een aantal voetballers.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: René van der Gijp over marktwaarde Denzel Dumfries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier