Zien: Willem-Alexander bezoekt beroemde Oranjestraat

Zien: Willem-Alexander bezoekt beroemde Oranjestraat

De bewoners van Haagse marktstraat zijn door het dolle heen dankzij het bezoek van de koning. Hij bezocht daar de mooiste Oranjestraat van Nederland. ''Ik wou het niet geloven,'' zei een bewoonster. ''Echt niet normaal,'' reageert een andere bewoner.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

Zien: <em>Willem-Alexander</em> bezoekt beroemde Oranjestraat De bewoners van Haagse marktstraat zijn door het dolle heen dankzij het bezoek van de koning. Hij bezocht daar de mooiste Oranjestraat van Nederland. ''Ik wou het niet geloven,'' zei een bewoonster. ''Echt niet normaal,'' reageert een andere bewoner. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Video: Is Amalia met privé-vliegtuig Koning Willem-Alexander naar Mallorca? Bekijk deze video » ZIEN: Koning Willem-Alexander dolblij met winnende goal Denzel Dumfries Bekijk deze video » Zien: ook koning Willem-Alexander keihard aangepakt door Marcel van Roosmalen Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Willem-Alexander bezoekt beroemde Oranjestraat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier