De Oranjezomer: Hélène Hendriks probeert verslag te doen tussen joelende supporters

De Oranjezomer: Hélène Hendriks probeert verslag te doen tussen joelende supporters

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

''Het is harstikke gezellig,'' begint Hélène Hendriks terwijl ze voor de Johan Cruijff ArenA staat. Ze probeert nog haar verhaal te doen, maar dat wordt nogal overstemd door joelende supporters. In De Oranjezomer wordt er nog even nagepraat.

<em>De Oranjezomer</em>: Hélène Hendriks probeert verslag te doen tussen joelende supporters Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. ''Het is harstikke gezellig,'' begint Hélène Hendriks terwijl ze voor de Johan Cruijff ArenA staat. Ze probeert nog haar verhaal te doen, maar dat wordt nogal overstemd door joelende supporters. In De Oranjezomer wordt er nog even nagepraat. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Hélène Hendriks probeert verslag te doen tussen joelende supporters of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier