NOS EK Voetbal Engeland - Schotland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Engeland - Schotland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Engeland - Schotland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing vanaf 20:25 uur en om 21:00 uur live verslag van Engeland - Schotland vanuit het Wembley Stadion in Londen. Groep DDe Engelsen behoren tot de favorieten op het EK voetbal en zijn in Groep D begonnen met een 1-0 overwinning op Kroatië. Schotland speelde in de eerste speelronde tegen Tsjechië. Die wedstrijd ging met 2-0 verloren. Vorige EKVijf jaar geleden kwamen de Engelsen tot de achtste finales. Op het vorige EK was IJsland in die ronde te sterk. Schotland deed niet mee in 2016. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing vanaf 20:25 uur en om 21:00 uur live verslag van Engeland - Schotland vanuit het Wembley Stadion in Londen.

Groep D
De Engelsen behoren tot de favorieten op het EK voetbal en zijn in Groep D begonnen met een 1-0 overwinning op Kroatië. Schotland speelde in de eerste speelronde tegen Tsjechië. Die wedstrijd ging met 2-0 verloren.

Vorige EK
Vijf jaar geleden kwamen de Engelsen tot de achtste finales. Op het vorige EK was IJsland in die ronde te sterk. Schotland deed niet mee in 2016.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Engeland - Schotland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier