De Oranjezomer: Hélène Hendriks wordt weggestuurd

De Oranjezomer: Hélène Hendriks wordt weggestuurd

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

Hélène Hendriks is helemaal klaar voor een interview met de bondscoach. Ze heeft zelfs een bloemetje meegenomen, ''om het huiselijk te maken''. Helaas krijgt ze net te horen dat ze geen vragen mag stellen omdat de accreditatie niet juist is aangevraagd. ''We dachten, we doen het stiekem. Misschien zien ze het door de vingers. Maar helaas.''

<em>De Oranjezomer</em>: Hélène Hendriks wordt weggestuurd Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks is helemaal klaar voor een interview met de bondscoach. Ze heeft zelfs een bloemetje meegenomen, ''om het huiselijk te maken''. Helaas krijgt ze net te horen dat ze geen vragen mag stellen omdat de accreditatie niet juist is aangevraagd. ''We dachten, we doen het stiekem. Misschien zien ze het door de vingers. Maar helaas.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Hélène Hendriks wordt weggestuurd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier